Spavaš li mirno Louis Pasteur? Izdvojili smo najluđe scene iz novog Vojkovog spota

Vojko Vrućina je snimio očekivano neobičan spot za novu pjesmu i doveo neočekivano neobičnog gosta!

Nismo misli da ćemo ovo ikada vidjeti, ali Vojko V., Krešo Bengalka i Tonči Huljić su napravili zajedničku pjesmu. Vrućina je izbacio spot za “Pasta Italiana” s nadolazećeg albuma “Vojko”, semplirao “Gamele” od Madre Badesse i doveo Tončija Huljića da odradi gostovanje!

Splitska glazbena scena je napravila puni krug. Gasi internete!

Izdvojili smo tri najupečatljivije scene iz videospota kojeg je režirao Rino Barbir i u kojem ne fali manistre. Ni Italije.

Vrućina i Huljić sviraju huljofon

huljofon

Pisma vam je dobra, al je malo monotona“, upada Tonči Huljić i dodaje: “Bit će bolje ako dodan malo huljofona“. Huljić je bacio kratki vers, dao do znanja da je ova kumpanija prava stvar i obogatio aranžman njemu specifičnim synthevima. Zasvirali su u lenonkama, lebdeći u ljubičastoj limuzini. Vojko je mogao samo stati i gledati Huljića kako razvaljuje. Antologijska scena.

Vojko V. gleda striptiz i pije koktel od pome

koktel

“Kad se roka pasta, izlasci su dulji. Na pasti radin hitove svi me zovu Hulji”, završava Vrućina svoj vers u sklopu kojeg ga vidimo među nogama striptizete koja pleše na stolu dok Vojko uživa u koktelu od…pome? S frizurom od manistre Vojko baca na Gocu RIP-a, a riječ pasta stavio je u svaki mogući kontekst i dokazao da je još uvijek neprikosnoveni lirički kemičar. Spavaš li mirno Louis Pasteur? 

Krešo Bengalka u jacuzziju od manistre

bngkjczz

Rino Barbir je napravio dobru odluku kada je Bengalku odlučio staviti u potpuno drugačije okruženje koje odskače od ostatka spota i ostavlja mračan okus u ustima. Kamera istetoviranog Bengalku pronalazi u jacuzziju od manistre s prigušenim osvjetljenjem i nezaobilaznom damom u pratnji, ali to ne znači da je opušten. Bengalka je uvijek na oprezu. “Dalmatino lero, guba toleranza zero” repa Krešo i upozorava: “Split je Scampia ka Napulj“.


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Website Powered by WordPress.com.

%d blogeri kao ovaj: