Geralt iz Rivije i Koolade slave taj GOODLIFE

Nastavlja se suradnja jednog od najznačajnijih hrvatskih hip hop producenata i jednog od najtalentiranijih MC-jeva na hrvatskoj sceni.

Nakon fenomenalnih traka “Živim po Svoem” i “Bista” Geralt iz Rivije i Koolade izbacili su i pjesmu “Goodlife” za koje je vizuale odradio Kendi pa GiR-a i Koolade pronalazimo u opuštenoj vožnji automobilom dok Geralt najavljuje: “Osjećam se na nekom… Rick Ross shit.

Preko Kooladeovog razigranog, funky beata Geralt je raspoložen: “U ruci držim sve karte ko da radim za Eventim ovo nije hit – ovo je evergreen”, repa ric-H-ard GIR i kroz versove i svoj prepoznatljiv flow baca jake puncheve uz odličan wordplay i nezaobilazne pop-kulturne reference.

Dobili smo, dakle, traku uz koju se može opušteno plesuckati s ekipicom u stanu nakon par rundi, ali ne zbog toga u drugi plan ne bi trebale pasti višeznačne Geraltove rime kojima nastoji razbiti sivilo svakodnevne rutine.

“Živimo za danas, nemamo drugog izbora
novo jutro novi dan – sve opet iznova
od izroda pa do veličanstvenog prizora
ne želim biti ništa drugo osim izvoran”

— Geralt iz Rivije, “Goodlife”

Ovo je svakako najplesnija i najpozitivnija traka koju je ovaj izbacio kao dio aktualne suradnje na zajedničkom projektu, ali poruka je konstantna – živi po svojem!