Novi power ranking hrvatskog hip hopa. Koje trake trenutno vrtimo u redakciji

Krenulo je ljeto, ali nema odmora.

If you work for a living, why do you kill yourself working”, kaže Tuco iz filma “Dobar, loš, zao” na početku Scriptorovog singla “Nada” koji je već tjednima na vrhu Slušaonice Zadnjeg Polja.

Hrvatski hip hop zaslužuje playlistu aktualnih singlova koja pokušava objediniti ono što se trenutno događa u hrvatskom hip hopu.

Bengalka ima dobru robu

I Krešo Bengalka radi prekovremeno. Osim što je za Žuvijem izbacio “Propušteni poziv” u kojoj su najavili novi zajednički projekt “Vida” i ugostili Maju Bajamić, njegovi SpeedHeadsi su izbacili traku “Noga na Gasu” s Antoniom Makinjom u glavnoj ulozi pa u redakciju ne prestaju stizati citati tipa “Kitin dvi glave, asu“. Osim toga, projekt Amigos u kojem surađuju Bengalka, Batman 3000 i Stipe Srdela izišao je s briljantnom, nabijenom trakom “Bolivia” koja nam se odmah probila u TOP 10.

Edo Maajka se vratio u Hrvatsku i napokon izbacio kritički iznimno hvaljen album “Put u Plus” i najnoviji singl “Bolje je Bolje” s Yayom. Geralt iz Rivije ne silazi s liste s “Ljetnim Hitom” i “Goodlife” singlom dok se čeka njegov novi album, ali i suradnja sa Scriptorom.

Danas, 30.6.2018. TDK Music na čelu s Tiborom izbacuje “Gori Sve” čiji najavni singl “Uh Yaah” zaokružuje ovotjedni power ranking hrvatskog hip hopa.

Situaciju na Cro Hip Hop slušaonici Zadnjeg Polja uvijek možete provjeriti na ovoj poveznici. Najjače hrvatske hip hop trake na jednom mjestu.

BROJ FORMA TRAKA
01 Scriptor – Nada
02 Žuvi – Splitski Mentalitet
03 Bobsi – Dimenzija
04 Geralt iz Rivije – Ljetni Hit
05 Edo Maajka – Bolje je Bolje
06 Suicidal ft. Brc | Target | Inkognito Popara – Psi iz rezervoara
07 Krešo Bengalka – OVDI
08 NOVO Amigos – Bolivia
09 Koolade x Geralt iz Rivije – Goodlife
10 Zimski, Tibor, Shegspir & Flowdeep – Uh Yaah