Šta se radi? Dante je složio najbolji plan za godišnji, a Shelter Team najsnažniji fucktor za obranu od sunca.

Izvanredne vijesti – vruće je u kolovozu! Dok mediji senzacionaliziraju i vremensku prognozu, Zadnje Polje vam nudi obranu od toplinskog vala.

Cro Hip Hop Slušaonica Zadnjeg Polja ima tri nova ulaza na listu u prvom tjednu kolovoza.

Saša Antić je i dalje na prvom mjestu s odličnom stvari “Glavom u Prsi” na kojoj je gost bendu Dogma, a na Listi mu se pridružio i njegov alterego Alejuandro Buendija koji je izbacio spot za pjesmu “Čepić” kao najavni singl za Buendijin drugi solo album nakon avangardnog “Peperminta” koji još od 2007. plovi bespućima hip hop svemira. Svit definitivno ide u neko misto, ali je zato Hrvatska rap scena uvijek na dobrom mjestu kada je Saša Antić aktivan. Makar i s križoboljom.

Na Listi se i dalje penje iločki reper Dante s odlično produciranom (pljesak za Marka Silvera) “Šta se radi” uz zavodljive kadrove spota snimanog na predivnim lokacijama s puno hlada i dobre hrane. “Cijeli dan u hladu, malo sira u Pagu, večera na Paklenima, hoteli u Hvaru”, predlaže Dante. Može.

Zadarski Shelter Team je već niz godina jedna od najsnažnijih uzdanica lirički snažnog, tvrdog hip hopa. Njihov Fucktor je prije pola godine izbacio spot za “Nepoderiv”, da bi nedavno remix te trake napravio producent buturi s Visa.  Fucktor briljira s moćnim flowom i riječima. Ne bi se bunili čuti suradnju Fucktora i Bobsija iz splitskog kolektiva Ruganje čija je “Dimenzija” s novog albuma već tjednima na listi Zadnjeg Polja. Dalmatinski hip hop ima žestok lajnap.

BROJ

FORMA

TRAKA

01

Dogma feat. Saša Antić – Glavom u Prsi (Ka Zidane)

02

Amigos – Bolivia

03

Dante – Šta se radi

04

Krug i Pandana – MOGUTI

05

NEW Alejunadro Buendija – Čepić

06

Scriptor – Nada

07

NEW

Fucktor – Nepoderiv

08

Žuvi – Splitski Mentalitet

09

Bobsi – Dimenzija

10

NEW

Vasilije Belavljikov – Vjerujem da jači sam

Jedan odgovor

  1. Magellano izbacio devetipol minutnu seansu kroz spot za Puru Medicinu

    […] hip hop singlova Zadnjeg Polja s trakom “Dolazak” u suradnji s Direktom. Saša Antić izbacuje odlične stvari i nadamo se novom albumu, a Scriptor je izrastao u možda i najvještijeg MC-a u povijesti balkanskog hip […]

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Website Powered by WordPress.com.

%d blogeri kao ovaj: