Kontroverzna “Nisam Odavde” je podigla prašinu i ušla u Slušaonicu zajedno s raza5im sessionom Klina

Suradnja Kreša Bengalke, slovenskog MC-a Drilla te Bore Balboe izazvala je popriličnu gužvu na društvenim mrežama nakon što su se makaraski reper Živac Maradona i njegovi fanovi oglasili kako je na ovoj stvari prvotno trebao biti Maradona da bi u konačnici ispao iz finalne verzije pjesme koja je objavljena u sklopu Bassivity Digital kanala.

BiH producent LaeR je odradio maestralan posao na produkciji pjesme koja je upotpunjena zanimljivim snimkama iz zraka i specifična po tome što je svaki MC odradio vers na različitom jeziku. Neovisno o tome što se dogodilo s pjesmom, činjenica je da se za dobrim konjom diže prašina, a LaeRova matrica na ovoj stvari je po tom pitanju – prvoklasna ergela.

Od čak pet novih ulaza svakako vrijedi izdvojiti session Klina u paru Jantar i Kraken. Pržim paragrafe nekima sam nakaradan / makar zato redovi su uvijek ispred – avangarda”, fenomenalna je shema Jantara koji opet snima na nekoj opakoj lokaciji.

Novi singl Geralta iz Rivije te Kooladea “Svijet voli pobjedNIKE” možete čuti samo uz puno sreće jer ga Geralt pusti s lanca jako rijetko. Momci iz Dregenmajster ekipe su izbacili ljetni laid back hit za punjenje baterija uz fantastičan, vertikalni video koji se svakako isplati pogledati na mobitelu.

Suradnja Fucktora i producenta buturija i ovog je tjedna na prvom mjestu CRO HIP HOP slušaonice ovdje na Zadnjem Polju.

Hladimo, ne razdvodnjavamo. Uživajte.

BROJ

FORMA

TRAKA

01

Fucktor – Nepoderiv

02

Alejunadro Buendija – Čepić

03

Dante – Šta se radi

04

NEW

Klin – Raza5o session

05

NEW Geralt iz Rivije x Koolade – Svijet voli pobjedNIKE

06

Dogma feat. Saša Antić – Glavom u Prsi (Ka Zidane)

07

NEW

Krešo Bengalka x Drill x Bore Balboa – Nisam Odavde

08

Krug i Pandana – MOGUTI

09

NEW

Dragermajster – Baterije

10

NEW

Merula & Sain Victory – Dam Sve

Ažurirano 18.8.2018.