“From Another Mother” zna prioritete. Izbacili spot za singl “First Things First” i poslali jasnu poruku neprijateljima

Prošle godine je portal Muzika.hr album “Epileptir” okarakterizirao kao energetsku bombu koju ćete rado iznova slušati, a bend From Another Mother novim vladarima domaće alternativne scene.

Žestoki trojac iz Zagreba je upravo objavio singl za pjesmu “First Things First” popraćen odličnim videospotom s njihovih nastupa uživo gdje ovi prog rockeri briljiraju.

Pobjednici Čuješ! Festivala i Festivala Omladina ne prestaju s turnejama po Europi uključujući nastupe u Austriji, Slovačkoj, Njemačkoj i Srbiji da bi za 12.10. najavili nastup u KSET-u s indie rockerima Fire in Cairo.

Sve ovo uoči objave njihovog trećeg studijskog albuma “ATATOA” koji je tijekom 2018. sniman u “Beartracks” studiju u Sloveniji.

Ipak, prije svega bilo je potrebno poslati jasnu poruku u dinamičnoj “First Things First” kroz čiji videospot možemo dobiti odličan uvid u energiju, atmosferu te “organizirani kaos” koji caruje na njihovim nastupima uživo.

Rest in peace to all my enemies”, otvaraju momci pa jasno kažu: “No other way to learn….BUT TO WATCH THEM BURN”. Ako ćemo iskreno, sviđa nam se poruka. Osvježenje u odnosu na već ustaljene “opraštamo vam” fore.

Njima već karakteristične promjene ritma i melodije krase i ovu pjesmu benda osnovanog još 2012. Kombinacija žestokog zvuka i pjevnih dionica samo su dio razloga zbog kojeg su njihovi nastupi specifični doživljaj.

Stoga su snimke s live nastupa idealan izbor za ovaj videspot.

U KSET-u će bit žestoka fešta. Osim, dakako, ako ste na njihovoj listi neprijatelja.