Vargek Beatanga i Edo Maajka izašli s odličnim novim spotovima, a prvo mjesto Slušaonice i dalje drži Trafikonte.

Zagrebački hip hoper Vargek Baetanga je nepuna dva mjeseca nakon izbacivanja spota za “Tolko o Tome” iznenadio s novim video uratkom i pjesmom “Kakav Mrtvi Compton 2” na kojem su mu podršku dali Scriptor Kali.

Uz Kolakov beat i Jamesovu kameru trojac je bez greške bacio oštre versove sa žestokim representom ne odstupajući ni milimetra iz svijeta hip hop podzemlja kojeg ekipa s Kvatrića već dugo godina ponosno predstavlja i tako obogaćuje domaću scenu.

Vratio se i Edo Maajka čiji singlovi s albuma “Put u Plus” nastavljaju ukazivati na to koliko je snažan njegov najnoviji projekt. Maajka je još uvijek na drugom mjestu Slušaonice sa singlom “Ti Meni Ništa”, a sada je zabilježio i novi ulaz kroz odličnu suradnju sa Šaranom u pjesmi “Otrov” koja je upotpunjena fantastičnim spotom. Edo Maajka kroz ove dvije trake još jednom podsjeća na to koliko je snažan kada je u pitanju društvena tematika (“Tolko o Tome”), ali i ona u kojoj piše o vezama i njihovim usponima i padovima (“Otrov”) kao što je to nekoć napravio u klasiku “Rek’o sam joj”. Tada Sky Wikhluh, a ovaj put Dino Šaran odlično komplementiraju predivno iskrenom Edi.

Maajka je vruć uoči svog koncerta u zagrebačkom Domu sportova 16. studenog.

Valentino Bošković i TBF su i dalje na vrhu Slušaonice Zadnjeg Polja s prekrasnom suradnjom na stvari “Adio, trafikonte”, a snažan rast zabilježila je i splitska kombinacija Kreše i Žuvija koji vrte strašan “Film” u najavi svog novog zajedničkog projekta “Vida”.

Listu s najvrućim hrvatskim hip hop singlovima možete praviti na ovoj poveznici.

BROJ

FORMA

TRAKA

01

Valentino Bošković & TBF – Adio, trafikonte!

02

Edo Maajka  – Ti Meni Ništa

03

Krešo i Žuvi – Film

04

Dante ft. General Woo & Matija Dedić – Analogna Traka

05

NOVO Vargek Beatanga feat. Scriptor, Kali – Kakav Mrtvi Compton 2

06

Skunk (Jantar x Kolak47) – Runda za Sve

07

Krešo Bengalka – Otpor

08

NOVO Edo Maajka – Otrov

09

Pandana – Kejmson

10

Srki & Ivi feat. Gerila – Put Dug