Izašla je Definicija!

Zahuktava se Slušaonica Zadnjeg Polja. Traka je više nego što ih stane u TOP 10, a ovaj tjedan imamo i novi broj 1.

Jedan od najiščekivanijih hip hop projekata dobio je najavni singl.

Geralt iz Rivije Scriptor objavili su videospot za “Definiciju” za koji režiju potpisuje James s Kamerom, a produkciju DJ Bero Zmay.

“Zgrabim majk ljudi se izbezume, štancamo albume kaj će se vrtit i kada umrem”, otvara GIR na prvom od dva svoja versa dok je Scriptor dao traci divan epilog bacivši zaključni, treći vers.

Momci album najavljuju za 2019., a uzevši u obzir da se radi o dvojici tehnički iznimno potkovanih MC-a, očekivanja su velika – a strpljenja je sve manje.

Novi ulaz na ovotjednoj Slušaonici je zabilježio i Vargek Beatanga čija je suradnja na “KMC2” sa Scriptorom i Kalijem još uvijek na visokom drugom mjestu. Vargek je sada izbacio odličnu konceptualnu traku “AHS“, inspiriranu anologijskom serijom “American Horror Story” gdje Vargek kroz versove pokriva prvih šest sezona ove horor serije.

Ravno iz L.A, odselim se sa ženom u bogatu kuću, sa jeftinom cijenom. Bilo mi je sumnjivo odmah u početku, nisam baš znao, kako da joj kažem, pa sam čekorepa Beatanga aludirajući na radnju šeste sezone AHS-a pod nazivom “Roanoke“. Ponovno se pojavljuje nezaobilazni James s Kamerom koji potpisuje i videospot za “AHS” produciran uod strane Kolaka.

Nakon tri tjedna imamo i novi broj jedan na Slušaonici Zadnjeg Polja i to traku “Ispod Radara” koju je izbacio dvojac iz Skunka i na kojoj Jantar nastavlja beskompromisno gurati svoj stil pa singlovi poput “Runda Za Sve” i “Ispod Radara” služe kao odlična najava za njihov drugi album.

BROJ

FORMA

TRAKA

01

Skunk (Jantar & Kolak47) – Ispod Radara

02

Vargek Beatanga feat. Scriptor, Kali – Kakav Mrtvi Compton 2

03

Shelter Team – Lasse Kjus

04

NOVO

Geralt iz Rivije & Scriptor – Definicija

05

Edo Maajka – Otrov

06

Alejuandro Buendija – Mr. Right

07

Tibor & Zimski – Develish Game

08

Valentino Bošković & TBF – Adio, trafikonte!

09

Edo Maajka  – Ti Meni Ništa

10

NOVO Vargek Beatanga – AHS

Jedan odgovor

  1. Redateljska palica Vargeka Beatange

    […] nam je netko ispod vrata gurnuo traku “AHS” bez naznačenog autora, a u kojoj se kroz versove prepričava radnja američke horor seri…, ne bismo je morali ni poslušati da zaključimo o kojem domaćem MC-u se […]

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Website Powered by WordPress.com.

%d blogeri kao ovaj: