Dva nova albuma i to Kriptonita te Merule sa Sainom Victoryjem uz tri nova ulaza na Slušaonici ZP-a

Definicija je i dalje na vrhu, ali na Slušaonici Zadnjeg Polja imamo nekoliko svježih ulaza nakon dva ovotjedna nova albuma.

Užurban tjedan na hrvatskoj hip hop sceni uoči okupljanja u Tvornici gdje se ovaj vikend (25. i 26. siječnja) održava već tradicionalni summit regionalne hip hop scene.

Riječki trojac Suicide, Lef Ra i Noddy Chi okupljeni pod imenom Kriptonit izbacili su iščekivani zajednički EP “R.I.P.” i predstavili glavni singl za istoimenu pjesmu za koju je snimljen spot u suradnji s Marinom Lencovićem koji je već pronašao put do Slušaonice Zadnjeg Polja. Kriptonitovu prvu žrtvu će, pak, biti puno teže pronaći. EP se sastoji od sedam traka uključujući i bonus “R.I.P. Session“.

Suradnja Merule i producenta Sain Victoryja je nakon niza odličnih pjesama zaokružena i izbacivanjem snažnim albumom “delta.REM”. Tijekom 2018. smo već uživali u najavnim singlovima “Ništa Novo” i “Dam Sve” koji su dali naslutiti melodičan zvuk koji ispunjava “delta-REM” projekt, a dvojac je zajedno s albumom izbacio i animirani spot za stvar “Boce s Pismima” za koji je zaslužan Domagoj Šalković. Na albumu gostuju HZA i Shin Tu.

“Definicija” Scriptora GIR-a je već šesti tjedan na vrhu, a dva ulaza zabilježio je sisački Green Hill Sisak kolektiv s Febom i Roseom. Slušaonicu Zadnjeg Polja s najnovijim stvarima iz domaćeg hip hopa možete uvijek pratiti na našoj stranici.

BROJFORMATRAKA
01Geralt iz Rivije & Scriptor – Definicija
02Dregermajster – Sve Znam
03Vargek Beatanga feat. Jantar – Ako nisi, trebo si
04Amigos – Mix & Master
05Kampanari – Na Ladnom Kamenu
06Feb – San
07NOVOKriptonit – R.I.P.
08NOVOMerula & Sain Victory – Boce s Pismima
09Linija 146 – HeadshoT
10NOVORose – Izgubljene Duše

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Website Powered by WordPress.com.

%d blogeri kao ovaj: