Stigli crni dani. Beštije i Lažljivci se ušuljali u Slušaonicu Zadnjeg Polja

Poslušajmo što se događa ovog tjedna na domaćoj hip hop sceni.

Bore Balboa je nakon uspješnice “Nisam Odavde” izbacio novu traku u iščekivanju ovogodišnjeg mixtape-a. Singl “Reci Mi Sve sasvim slučajno izlazi na Valentinovo, budući da je trebao biti objavljen prije nekoliko mjeseci, a produkciju potpisuje njemački dvoja The Cratez.

Ovaj duo iza sebe ima noz uspješnih singlova, osobito na njemačkoj hip hop sceni, a koproducirali su i hit američkog repera Joynera Lucasa “I’m Not Racist”.

Za odličan vizual zaslužan je mladi umjetnik Mario Podrug (theartsofmario) čiji rad možete pratiti na njegovom Instagram profilu.

Dante Drama je udružio snage sa Žuvijem koji se već nalazi na drugom mjestu Slušaonice s vlastitim singlom “Moj Pad” i dvojac je izbacio odličnu “Beštije” opisavši je kao trap šansonu.

“Prosječna osoba laže 10 puta na dan. Kada si ti zadnji put lagao?”, pita Vargek Beatanga na najnovijem singlu “Lažljivac” čiji zanimljiv video spot već tradicionalno potpisuje James s Kamerom, a produkciju KolAK47.

I Krešo Bengalka priprema teren za svoj najnoviji, treći solo album “Sve Najbolje” i to ovog puta izbacivši video spot “Crni Dani” čiju je režiju odradio Rino Barbir.

“Glumin dežurnog krivca, u svakoj bitki san Švica”, repa poslovično diplomatični Bengalka koji je istog dana izbacio i pjesmu sa Stipom Srdelom “Kvalitet“.

Ispod donosimo listu najslušanijih hip hop singlova na Zadnjem Polju, a aktualno stanje uvijek možete pratiti i na našoj stranici Cro Hip Hop Slušaonica.

BROJ FORMA TRAKA
01 Scriptor – Ti u ovo doba (Ubojica u moj san)
02 Žuvi – Moj Pad
03 Grše – Tilurium
04 Shelter Team – Mate Parlov Session
05 NLO – S Vragom na Mjesečini
06 NOVO Bore Balboa – Reci Mi Sve
07 NOVO Krešo Bengalka – Crni Dani
08 Dregermajster – Sve Znam
09 NOVO Dante Drama & Žuvi – Beštije
10 NOVO Vargek Beatanga – Lažljivac

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Website Powered by WordPress.com.

%d blogeri kao ovaj: