Za razliku od dobrog životnog standarda, za dobar hip hop ne trebate preko granice. Provjeri novu listu najjačih singlova.

I dok se “Definicija“, čiji scenarij potpisuju Geralt iz Rivije Scriptor, popela na prvo mjesto, Slušaonica Zadnjeg Polja ima čak četiri nova ulaza nakon što je proteklih tjedana domaća hip hop scena, već tradicionalno pred kraj godine, postala iznimno užurbana prometnica.

Svakako treba izdvojiti emocionalno nabijenu i vrlo osobnu traku “Za Tatu” koju je Jopa posvetio svom ocu. Član K.R.A.S.T.-a je tako svoje osjećaje za preminulog oca hrabro podijelio s mnogima koji se itekako mogu povezati s njim i osjetiti njegovu sirovu emociju. Vojnike ostavlja ovdje – gore zove generale, znam da jednom bit će bolje, ali boli kad se rane hlade”, obraća se Jopa svom ocu.

Splitski MC Krešo Bengalka je paralelno s trakama u suradnji sa Žuvijem izbacio i spot za pjesmu “Stroj” kojom najavljuje svoj treći solo album. Tvrde kadrove na kakve smo od Bengalke već i navikli potpisuje Vojan Koceić koji je radio i spot za “Otpor”.

Svakako treba provjeriti i riječku skupinu Kriptonit u sklopu koje su Noddy Chi, Suicide Lefra izbacili “R.I.P Session”. Noddy je nedavno izbacio i odličan EP “140” s Bobijem, inspiriran britanskom grime scenom.

Hip hop kolektiv Dregermajster se vraća s odličnom “Sve Znam” čiju režiju potpisuje Ivan Radović.

Kao i uvijek, najjače singlove na domaćoj hip hop pozornici možete pratiti na Slušaonici Zadnjeg Polja. Podrži domaću scenu!

BROJ

FORMA

TRAKA

01

Geralt iz Rivije & Scriptor – Definicija

02

Skunk (Jantar & Kolak47) – Ispod Radara

03

Shelter Team – Lasse Kjus

04

Vargek Beatanga feat. Scriptor, Kali – Kakav Mrtvi Compton 2

05

Edo Maajka – Otrov

06

NOVO

Jopa – Za Tatu

07

NOVO

Krešo Bengalka – Stroj

08

Alejuandro Buendija – Mr. Right

09

NOVO

Kriptonit – R.I.P. Session

10

NOVO Dregermajster – Sve Znam